سایبرگایز

hhd

fgfh

  • ۰
  • ۰

طراحی سایت برای هر کسب و کاری با هزینه همراه خواهد بود حال در نظر بگیرید که شما برای طراحی وب سایت خود هزینه ای را متحمل شده اید اما سایت شما در موتورهای جستجو نمایش داده نمی شود و مجبور هستید تا دوباره هزینه ای را برای بهینه سازی سایت خود صرف کنید. قطعا این کار از نظر شما صاحبان کسب و کار مقرون به صرفه نیست و ترجیح می دهید با شرکتی قرارداد طراحی سایت داشته باشید که سایت شما را سئو محور طراحی کند. سایبرگایز با سابقه ای طولانی و درخشان در زمینه طراحی سایت توانسته تا پروژه های طراحی سایت خود در زمینه های گوناگون همچون طراحی سایت شرکتی، طراحی سایت فروشگاهی، طراحی سایت انتشاراتی و دیگر سایت ها را براساس قوانین سئو (on site seo) طراحی کند.

منظور از طراحی سایت سئو محور چیست؟

طراحی سایت به طور کلی چند بخش اصلی دارد که این بخش ها شامل موارد زیر می شود:

  1. آنالیز
  2. اجرای UI
  3. Html
  4. برنامه نویسی سایت
  5. بارگزاری بر روی هاست، تست و رفع خطا

اگر در هر بخش هنگام طراحی سایت اصول استاندارد هر حوزه انجام شود، یعنی سایت در وضعیت خوبی قرار گرفته است و به احتمال زیاد، طراحی سایت بر اساس اصول سئو بوده است؛ بنابراین این سایت‌ ها از کیفیت بالایی برخوردار بوده و فاکتورهای سئو در آن رعایت شده است.

طراحی سایت سئو محور چیست؟

Search engine optimization (سئو) مجموعه راهکار های گوگل برای بهینه سازی سایت می باشد تا در صدر نتایج موتورهای جستجوگر نمایش داده شوند. امروزه اکثر کسب و کارها به دنبال شرکت هایی هستند که سایت آن ها را سئو محور طراحی کند چرا که نمایش در نتایج بالای گوگل در برخی موارد نه تنها موجب جذب مشتری می شود بلکه به بهتر دیده شدن در حوزه کسب و کارتان نیز کمک می کند. 

خدمات طراحی سایت سئو محور چیست؟

در ابتدا لازم است بدانید که سئو از دو بخش سئوی داخلی و سئوی خارجی ایجاد شده، همانطور که در بالا نیز اشاره کردیم سئو داخلی به قوانینی اطلاق می شود که در هر بخش هنگام طراحی سایت پیاده می گردد و هر بخش باید قوانین مربوط به خود را انجام دهد و اما سئوی خارجی روش های متفاوتی می تواند داشته باشد که یکی از آیتم های آن ایجاد لینک های داخلی و خارجی است که می تواند به رتبه سایت شما کمک کند البته دشوار است که بین سئو داخلی و خارجی یکی را انتخاب کنیم و بگوییم کدام یک از دیگری مهم‌تر است. سئو به دو بخش اصلی تقسیم می شود:

ما در این بخش سعی می کنیم تا برخی از اصول کلیدی که در طراحی سایت سئو محور باید رعایت شود را توضیح دهیم.

طراحی سایت ریسپانسیو :

طراحی سایت ریسپانسیو یعنی نمایش صحیح سایت در صفحات نمایشگر، عامل مهمی در بالا بردن امتیاز سئو سایت است. ازجمله ویژگی سایت های سئو محور طراحی سایت در نسخه های رسپانسیو است که بر اساس اصول سئو طراحی شده‌اند و مخاطب را جذب می‌کنند. اگر سایت شما واکنش گرا نباشد، کاربر نمی تواند به درستی سایت شما را در دیگر ابزارها همچون موبایل و تبلت مشاهده کند بنابراین راحت ترین کار را انجام می‌دهد، خروج از سایت و ورود به سایت رقیبتان.

سرعت لود شدن سایت :

سرعت لود سایت از دیگر عوامل مهم در سئو سایت است. اغلب کاربران به دنبال کوتاه ترین زمان در رسیدن به پاسخ خود هستند بنابراین اگر سایت شما برای لود شدن بیش از ۵ ثانیه زمان نیاز داشته باشد، قطعا کاربران خود را از دست خواهید داد. برای سنجش سرعت سایتتان، از نرم افزارهای مرتبط کمک بگیرید و در صورت نیاز، مشکلات سایتتان را رفع کنید. شما برای بالا بردن سرعت سایت خود می توانید از سرویس شبکه توزیع محتوا (cdn) استفاده کنید و یک راه دیگر انتخاب یک هاست مناسب است. برای خرید هاست و دامنه میتوانید بر روی لینک خرید هاست و دامنه کلیک کنید.

پایین بودن حجم تصاویر :

استفاده از تصاویر، اینفوگرافی‌ها، ویدیوها و سایر ترفندهای گرافیکی برای جذب مخاطبان بسیار استفاده می شود. پس در نظر داشته باشید که اگر حجم تصاویر پایین باشد کسانی که از اینترنت با سرعت پایین استفاده می‌کنند نیز می توانند در سایت شما براحتی تجربه کاربری خوبی داشته باشند. نکته دیگر alt تصاویر است حتما باید عنوان مناسبی برای تصاویر سایت انتخاب و درج کنید.

سایت اختصاصی طراحی کنید :

استفاده از قالب های آماده در طراحی سایت باعث ایجاد محدودیت برای مدیران کسب و کار می شود. این روزها مدیران کسب و کارها از قالب‌های آماده وردپرسی استفاده می کنند؛ اما یکی از مشکلاتی که قالب های آماده وردپرسی دارند، عدم سازگاری با سئو است. درنظر داشته باشید که برنامه نویسی سایت تاثیری بر روی سئو سایت شما نخواهد داشت اما می تواند کیفیت طراحی سایت شما را افزایش دهد و برخی آیتم هایی که برای بهینه سازی سایت نیاز دارید را در کد نویسی پیاده کنید.

طراحی سایت سئو محور

قوانین کد نویسی در سایت های سئو محور :

در کد نویسی وب سایت استانداردهای w3cبباید رعایت شده باشد و خطاهای سایت باید بررسی شود تا درست بودن کد صفحات تایید شود. بدان معنا که در کدنویسی HTML، باید سایت را بر پایه تگ DIV بنا کرده باشید و از تگ TABLE برای داده های جدولی استفاده کنید. نحوه آدرس دهی صحیح صفحات نیز به این صورت است که برای هر دسته‌بندی، یک فولدر در نظر گرفته می‌شود و نام صفحات بر اساس عنوان صفحه تعیین می‌شود.

متا تگ عنوان :

هر صفحه باید عنوان و آدرس اختصاصی داشته باشند تا گوگل و کاربران بتوانند براساس آن اطلاعات هر صفحه را تشخیص دهند پیش از انتخاب کلمات برای عنوان به تحقیق کلمات کلیدی نیاز دارید. کلمات کلیدی یکی از کلید‌ترین مباحث سئو است که در بحث محتوای سایت، جایگاه ویژه ای دارد.

تگ متا توضیحات :

شما پس از اینکه عنوانی را در گوگل سرچ می کنید لیست نتایج به شما نمایش داده می شود که در این لیست ابتدا عنوان صفحه را مشاهده می کنید که در آن باره توضیحات ارائه شد اما در زیر عنوان توضیحات برای شما قرا رداده شده است که کاربران با توجه به مطالعه این توضیحات تشخیص می دهند که اطلاعات آن صفحه مرتبط با نتایج جستجویشان است یا خیر پس برای نوشتن این بخش دقت کافی داشته باشید چون این توضیحات است که می تواند کاربران را به سایت شما هدایت کند یا آنها را از سایت شما دور کند.

لینک سازی صحیح بین صفحات :

ایجاد لینک anchortext یا ایجاد لینک داخلی در سایت می تواند ارتباط بین صفحات را ایجاد کند و ایم امر می تواند باعث شود تا کاربران زمان بیشتری را در سایت شما صرف کنند و این خود نیز باعث افزایش رتبه سایت شما می شود اما در نظر داشته باشید که ستفاده از لینک داخلی در سایت نیز باید با توجه به قوانین سئو ایجاد شود و از ایجاد بیش از اندازه آن بپرهیزید.

تست و خطایابی سایت :

خطایابی پس از طراحی سایت از مهم‌ترین مشکلاتی که بعد از تحویل سایت با آن مواجه خواهید شد، صفحاتی است برطرف کردن خطاهای 404 و دیگر خطاهای سایت را فراموش نکنید. به دلیل اینکه لینک های خراب عاملی منفی در احتساب امتیاز سئو سایت است. در طراحی سایت سئو محور، لینک های خراب و شکسته تشخیص داده شده و مشکلاتشان برطرف می‌شود.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی